Boldking blog

4 Redenen Waarom Jij Boldking Moet gebruiken

Boldking, hét duurzame scheermerk voor de nieuwe generaties

Zoek je een scheermes dat alle plekken, ja echt alle plekken, op je lichaam meeneemt? Check ✅. Een merk dat scheren voor iedereen toegankelijk en betaalbaar maakt? Check ✅. En, zoek je een merk dat ook nog eens recyclebare mesjes gebruikt? Dan is Boldking het scheermerk voor jou. Maar wat maakt de scheermessen van Boldking nou zo speciaal? Dit zijn vier redenen waarom:

Boldking voor iedereen

Scheren moet voor iedereen toegankelijk zijn

Elke keer wanneer je weer in de drogisterij staat schrik je van de prijzen van scheermesjes, herkenbaar? Dat is precies waarom Boldking er alles aan doet om scheren voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Zij geloven er namelijk in dat ‘Het niet uit zou moeten maken waar je geboren wordt.’ Iedereen verdient namelijk een eerlijke kans om iets van zichzelf te maken, en daar hoort een goede hygiëne en lichaamsverzorging ook bij! 

strijdt voor een betere wereld

Iedereen heeft baat bij mensen die samen strijden voor een betere wereld, ook jij. Het merk Boldking draagt op hun eigen unieke manier bij aan het verbeteren van de wereld. Dat doen ze door hun producten zo duurzaam mogelijk te maken. Ook hebben ze bij Boldking een recycleprogramma. Wanneer je mesjes op zijn kun je ze terugsturen naar Boldking. De mesjes en plastic worden vervolgens gescheiden waarna het oude materiaal wordt versnipperd en er weer nieuwe dingen van kunnen worden gemaakt.

Boldking circulair
Boldking jong inspireren

wil jonge mannen inspireren

Tijdschrift winkels en het internet staan er vol mee: ‘zo moet je je als vrouw verzorgen’. Dat terwijl de verzorgingstips voor mannen vaak ver te zoeken zijn. Eén van de missies is om jonge mannen te helpen leren hoe zij beter voor zichzelf kunnen zorgen. Op die manier willen zijn jongeren aanmoedigen en inspireren om ook hun verantwoordelijkheid te nemen en de wereld helpen te verbeteren. Een ontzettend mooie missie, al zeggen we het zelf. Overigens hoef je niet per se man te zijn om de producten van Boldking te kunnen gebruiken. Wij snappen als geen ander dat ook vrouwen behoefte hebben aan flexibele, betaalbare én duurzame scheermesjes.

Het Boldking assortiment bij Evers Janssen Lifestyle

Bij Evers Janssen Lifestyle werken wij enkel met merken die bijdragen aan een betere wereld. En het merk Boldking is er zo ene. Dit online merk is een van de snelst groeiende scheermerken in Europa en wij mogen de producten van Boldking in onze webshop verkopen. Zo bieden wij verschillende soorten verzorgingssets aan voor verschillende huidtypes. Wil je een keer een Boldking scheerset cadeau doen? Dat kan ook. Wij hebben namelijk giftsets van dit merk beschikbaar in onze webshop. 

Weet jij al voor welke set je wilt gaan? Bekijk ze in onze webshop. 

Boldking flexibel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *