Happysoaps

Happysoaps een plasticvrije wereld

Ontdek de plasticvrije wereld van HappySoaps 

Wil je ook bijdragen aan een plasticvrije wereld? Dat kan! Bij Evers Janssen Lifestyle geloven we namelijk in eerlijke en duurzame producten. Daarom werken wij enkel met merken die bijdragen aan een betere wereld. In deze blog willen we je graag voorstellen aan het merk HappySoaps: een verzorgingsmerk met heerlijke shampoo-, conditioner- en bodybars. Allemaal diervriendelijk en compleet vegan. 

HappySoaps gaat de strijd aan tegen plastic

Dit jonge merk heeft sinds 2019 de missie om de wereld plasticvrij te maken. Hoe ze dat doen? Door een fris en vrolijk merk op te richten dat producten verkoopt die compleet plasticvrij zijn. HappySoaps is namelijk een van de weinige merken die plasticvrij wel heel letterlijk neemt: je kunt geen grammetje plastic vinden in hun producten, opslag of verzending. Naast dat de producten van HappySoaps geheel plasticvrij zijn, bevatten de zepen en verzorgingsmiddelen van het merk ook geen palmolie of andere chemische stoffen. Dat maakt HappySoaps een dier- en planeetvriendelijke optie.

Zeep uit eigen land  

Wanneer je duurzamer wilt leven is een verzorgingsmerk dat haar producten in eigen land produceert goudwaard. Door productie in eigen land te houden zorg je er namelijk voor dat de CO2-voetdruk zo klein mogelijk blijft. Goed nieuws: bij HappySoaps is dat ook het geval. Zij maken namelijk al hun producten helemaal zelf – met de hand – in hun eigen zeperij in Nederland! 

Maar dat is nog niet alles. Doordat de verzorgingsproducten van HappySoaps in eigen land worden geproduceerd weet je precies wat erin zit. Geen troep, geen chemische stoffen, alleen ingrediënten waar je huid écht blij van wordt. Nieuwsgierig geworden? Dan zijn de HappySoaps giftboxen zeker het proberen waard.  

 

De giftboxen van HappySoaps: samen naar een plasticvrije toekomst

Het ultieme doel van HappySoaps is een plasticvrije toekomst. Door met heerlijke verzorgingsproducten en slimme verpakkingen op de markt te komen willen zij samen met jou dat doel realiseren. Om je alvast te inspireren delen wij hier onze top drie HappySoaps giftboxen.  

1. Waan je in tropische sferen met de Tropical Sensation giftbox

Met de producten uit de Tropical Sensation giftbox van HappySoaps waan je je in een tropische oase zodra je onder de douche stapt. Geuren zoals kokos, limoen en kamille vullen je badkamer en zorgen dat je heel de dag naar een zomerse cocktail ruikt. In deze box vind je een shampoo-, conditioner-, body- én shavingbar. Alsof dat nog niet genoeg is hebben de makers van HappySoaps ook nog een natuurlijke deodorant met kokos en limoengeur in deze giftbox gestopt. 

2. Spice up your life met de Herbs & spices giftbox

Van tropische stranden naar de warme geuren en specerijen van de Herbs en spices giftbox. Deze giftbox van HappySoaps maakt je lichaam warm en geeft je extra energie door de combinatie van verschillende specerijen en geuren zoals kaneel, tea tree, pepermunt en groene thee. De verschillende sensuele geuren die verwerkt zijn in een shampoo-, conditioner- en body bar zijn goed voor je humeur, huid en haar. Ben je wel toe aan een self-care momentje? Dan is deze giftbox van HappySoaps echt iets voor jou.

3. Wordt zen met de Lavender Lullaby giftbox

Last but not least! De Lavender Lullaby giftbox van HappySoaps is een echte aanrader voor iedereen die wel wat rust in zijn of haar leven kan gebruiken. Deze box zit namelijk vol producten die ruiken naar lavendel. Een kalmerende geur die je kan helpen lekker te ontspannen tijdens een warm bad of onder de douche. Daarbij helpt lavendel je huid en haar te kalmeren, krijg je naast een heerlijk relaxmomentje ook nog eens gezonde lokken! In deze giftbox zitten een lavendel shampoo-, conditioner-, body- en shaving bar. Plus, als extraatje zit er ook nog een naar lavendel ruikende deodorant. Mocht je dus een keer stressen, dan is de Lavender Lullaby giftbox onmisbaar in jouw badkamer! 

Dat was onze top drie! Wist je trouwens dat je deze giftboxen ook in een leuke cadeauverpakking kunt laten verpakken? Leuk om te geven én om voor jezelf te kopen dus! Bekijk het assortiment van HappySoaps in onze webshop hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *