Over ons

Evers Janssen Lifestyle

Evers Janssen Lifestyle staat voor sfeervolle interieur producten, duurzaam en milieu- en diervriendelijk. Wij vinden het belangrijk om eerlijke producten te maken. Dat was de basis voor de ontwikkeling en productie van onze eigen productlijnen. Wij maken daarbij gebruik van natuurlijke en milieu goedgekeurde grondstoffen en producten. Wij zijn ons ervan bewust dat een webshop niet perse milieubewust is omdat ieder pakketje, hoe klein ook, vervoerd moet worden naar de klant. Daarom maken wij tevens gebruik van hergebruikt en 99% biologisch afbreekbaar verpakkings-en verzendmateriaal, tot aan het plakband toe.

Abigail

Abigail ontwikkelde Abby Living met zelf gemaakte woondekens en dekens voor baby’s van diervriendelijk materiaal. Voor Abigail staat het dierenwelzijn voorop. Zij gebruikt voor haar producten uitsluitend lontwol afkomstig van het Merino schaap. De wol is 100% biologisch en wordt geverfd zonder milieuvervuilende verf- of hulpstoffen. Andere producten zitten nog in de lijn der verwachting. 

Pascal

Geboren uit liefde voor hout ontwikkelde Pascal zijn boomstamlampen voor het Passion Woodlabel. Handgemaakt waardoor ieder product uniek is. Van jongs af aan heeft Pascal een passie voor hout en houtbewerking en maakt hij lampen, kasten en tafels. De kennis en liefde kreeg hij mee van zijn vader die hem de fijne kneepjes bijbracht. Het hout dat hij gebruikt voor zijn lampen komt van een bedrijf dat een keurmerk draagt voor verantwoord houtkap. Daarnaast gebruikt Pascal oud eikenhout, onder meer wagonplanken afkomstig van oude treinen.

Andere Merken

Naast onze eigen productlijnen verkopen wij ook andere merken via onze webshop die binnen ons eigen aanbod en visie passen. Ook hierbij staan duurzaamheid en milieu-en diervriendelijkheid voorop. Wij kunnen echter niet, zoals bij onze eigen producten, 100% instaan dat die producten volledig verantwoord zijn. Dat is natuurlijk wel ons uitgangspunt en wens. Wij vinden het fijn om zo veel mogelijk de samenwerking op te zoeken met andere bedrijven en organisaties. Niet alleen voor de in- en verkoop van grondstoffen en producten maar bijvoorbeeld ook om acties te bedenken om elkaar te helpen de klant wat extra’s te kunnen aanbieden. 

De travel kit van Naïf ideaal voor op reis.

Wanneer je duurzamer wilt leven

Biologische kaarsen Stoten geen roet af

Evers Janssen Lifestyle

Je passie ergens in kwijt kunnen en dat met anderen kunnen delen. Op een eerlijke en duurzame, dier- en milieuvriendelijke manier. Dat zijn wij.

-- Abigail En Pascal