Treatments, nu exclusief verkrijgbaar bij Evers Janssen Lifestyle

Treatments is hét wellness merk voor jezelf of om te geven als kado

Creëer een moment van rust en ontspanning samen met de producten Treatments. Heb jij ook wel eens een drukke dag gehad waar geen einde aan leek te komen? Of wellicht ken je wel iemand die echt aan ontspanning toe is? Of je het nou kiest voor jezelf of voor een ander. Kies voor de producten van Treaments, exclusief verkrijgbaar bij Evers Janssen Lifestyle, wanneer je kiest voor ontspanning.

Treaments heeft namelijk een prachtige lijn aan wellness producten met een relaxende werking op het lichaam, geest en ziel. De producten van Treaments zijn bovendien erg gevarieerd. Denk hierbij aan geurstokjes, geursprays, bath bombs, maar ook luxe cadeauboxen. Deze laatstgenoemde zijn verkrijgbaar in meerdere geuren, die ieder een unieke belevenis met zich meebrengen. Gun jezelf of iemand in je omgeving een pure oase van rust en ontspanning met de cadeauboxen van Treaments.

 

Treatments cadeauboxen

Bij Evers Jansen Lifestyle kunt u kiezen uit vier prachtige Treatments cadeauboxen, namelijk de Ceylon-, Shinshiro-, Mahayana- en Uyuni cadeaubox. Alle vier de boxen zijn uniek in geur en totaalervaring. De cadeauboxen bevatten allen een hair & body showerfoam van 250ml en een body scrub van 450ml. Deze producten zijn in lijn met gekozen (geurstijl van de) cadeaubox. Met een cadeaubox van Treatments tover je in een mum van tijd iedere badkamer tot een ware spa. 

Naast de inhoud aan Treaments producten bevat iedere cadeaubox ook een gratis sauna voucher aan, die te verzilveren is bij 9 luxe wellnessresorts. Een perfect cadeau voor een ieder die een dagje voor zichzelf wilt inplannen.

Shop bij Evers Janssen Lifestyle

Wie wil jij binnenkort verwennen met de luxe producten van Treaments? Ga naar onze Treatments productpagina en ontdek de gehele collectie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *